batut_otbor_21Спортен клуб  “Сини камъни” Сливен завоюва общо 15 медала, от които 8 златни 3 сребърни и 4 бронзови, на Държавното първенство по скокове  на батут. Това съобщи за „Сливен спорт” треньорът Бояна Димитрова.

„.Доволна съм от постигнатия успех на състезателите. Половината от медалите са златни. Доволна съм и от изиграването на най-малките, които за първи път участваха на Държавно първенство. На двойния мини батут останахме на крачка от отборната победа, като се наредихме 2-ри след отбора на домакините, но децата се представиха  страхотно”, сподели Димитрова.

Тя добави, че на големия батут Кристина Стамова, заедно със съотборничката си Диана Сарафова от Димитровград,  за  първи  в дисциплина синхрон.

„Магдалена Кисьова в олимпийската дисциплина батут за 4-та поредна година е а държавен шампион. Напрежението,труда, тръпката си заслужават, когато чуеш името на своя състезател на първото място. Браво на всички деца за постигнатия успех и им желая да са най-вече здрави и да продължават да ме радват”, каза още Бояна Димитрова.

Надпреварата се проведе в четири дни, с домакинство Габрово.