LUDOGORECЛудогорец и Левски ще определят носителя на трофея на 1 септември.

На 24 август, сряда, в 10:00 часа ще започне продажбата на билетите за мача за Суперкупата на България между отборите на шампиона Лудогорец и носителя на купата Левски, който ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски" на 1 септември от 20:00 часа, информира Българската професионална футболна лига.

Талоните ще бъдат пуснати онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim - бензиностанции OMV, Orange, Technopolis, Български пощи.

Футболните фенове ще имат възможност да закупуват билети и от каси, организирани от футболните клубове, за което Лудогорец и Левски допълнително ще уведомят своите привърженици.

Символичен домакин на срещата е Лудогорец, като привържениците на отбора ще имат на разположение блок 9 на Сектор "А" и сектор "Лъвчетата" между сектори "А" и "Г" на стадион "Васил Левски“.

Билети за привържениците на Лудогорец ще се продават и в деня на срещата на каси на входове 23 и 25, които ще бъдат използвани за влизане на стадиона.
Привържениците на Левски ще заемат места в Сектори "А", "Б" и "В" на спортното съоръжение.