ledena__purzalka_sl_22Седем от най-добрите състезатели на СК „Ледени спортове Варна“ направиха демонстрации на своите съчетания по фигурно пързаляне пред сливенска публика. Атракция бе по повод откриване на ледената пързалка в Сливен.
След  майсторската изява, съоръжението бе на разложение и на любителите на зимните спортове, които се включиха в първата сесия от работата на екипа. Организаторите обявиха, че Сливен остава един от малкото градове в страната, в които се предлага забавление с кънки и благодариха за съдействието от страна на Общината.

Пързалката е позиционирана пред изложбената зала „Сирак Скитник“ на площ от 600 кв.метра. Тя работи от 9.30 часа, като всяка сесия е с продължителност от час и половина и с цена от 8 лева. Кънки се предлагат на съоръжението. Последното за деня забавление е от 21 часа.

С откриването на ледената пързалка започна празничната програмата на Сливенска община. Престоят концерти, спектакли, творчески изяви и изненади  за добро настроение в навечерието на светлите празници.