sportni-novini90 години волейбол по Канал 6 през май - Канал 6 ще бъде медиен партньор на честването в Сливен на 90 години организиран волейбол. В рамките на четири седмици през месец май в телевизионното студио ще гостуват представители от различните възрасти, които ще споделят спомените си.

Тенис турнир по Великден на кортовете на "Спорт палас" - Тенис Академия „Спорт палас” ще бъде домакин на републикански турнир от първа категория за момичета и момчета до 14 години. Той е от календара на федерацията и е първи, които ще се проведе в Сливен.
Проявата започва в събота, 14 април с квалификации, които ще продължат до понеделник, когато ще започнат и игрите в основната схема. Тя ще бъде от 24 тенисисти, като все още не се знае, колко ще играят квалификации. В клуба продължават да приемат заявки за участие.

ВК "Сливен" остана трети в групата - Две загуби записа ВК „Сливен” в регионалния турнир по волейбол „Странджа” за момичета до 13 години. В първата си среща като домакини тимът на Живко Желязков в оспорван мач отстъпиха на връстничките си от Ямбол с 2:1 гейма, като първата част бе за домакините. Последва изравняване във втория гейм и победа за Ямбол след като взеха и тайбрека.