sportni-noviniСливен и Нефтохимик си поделиха по точка - Двата отбора завършиха при нулево равенство в мач от 21-я кръг на Източната "Б" група.
Домакините от Бургас започнаха с натиск и още в 4 -та минута Галин Димов излезе на позиция срещу Караманов, стреля, но топката мина покрай гредата.
Най-чистото положение за Сливен бе в 17-та минута. Мирослав Миндев излезе сам срещу вратаря Станев, опита да го прехвърли, но топката срещна напречната греда.
Две минути по-късно Ивайло Антонов получи контузия и бе заменен от Димитър Павлов.

Трима джудисти от "Ставен" ще участват на Европейска купа - Спортен клуб „Ставен” завърши сезона с 45 медала в индивидуалното представяне от Държавните първенства за всички възрастови групи. На джудистите им предстоят участия в отборните шампионати и турнири от Европейската купа за старша възраст.
Утре и в събота трима сливналии ще се представят в Португалия. Те ще се включат в турнир, който ще им донесе актив за европейската ранглиста. Треньорът Стоян Велев замина за проявата с джудистите Бетина Темелкова – 48 кг, Божидар Темелков – 50 килограма и Калоян Раднев – 60 килограма.
След седмица Натали Сосерова и Вилиан Велев  ще участват на Европейска купа в Теплице /Чехия/.