sportni-noviniДъщерята на Боби Михайлов спечели тенис турнира в Сливен - Елеонор Михайлова от ТК “15:40” и М. Кетанова  от ТК “Дема” спечелиха турнира по тенис в Сливен. Дъщерята на президента на БФС Боби Михайлов и на трикратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова и партньорката й от София победиха в игрите на двойки. На финала те се наложиха с 6:4, 6:3 над В.Симеонова /Банкя/ и С. Борисова / ТСГ клуб София/.

Останахме без медал от Европейското по батут - лиосман Салиев не успя да се класира сред призьорите на Европейското първенство по скокове на батут, което се проведе  в руския град Санкт Петербург.
Сливналията остана на 17-та позиция в квалификациите на двоен мини батут при мъжете. Той събра актив от  35.900 точки.
На батут при младежите до 21 години Ясен Иванов се класира 13-ти в квалификацията с оценка от 96.970 точки.
При юношите на батут Георги Илиев е 18-ти в квалификациите с 94.135 точки, Александър Ангелов - 29-ти с 92.020 точки, а Антоан Ван - 48-ми с 24.815 точки.

"Сливен Волей" на квалификация при 15-годишните - ВК „Сливен Волей” зае четвърто място след заключителния кръг от регионалния турнир за момчета до 15 години. Проявата от регион „Странджа” се проведе в Казанлък.
Волейболистите от Сливен записаха четири загуби във финалите. Те отстъпиха с по 3:0 гейма на домакините, на Нефтохимик /Бургас/ и на „Арда” /Кърджали/. Единствено срещу представителите на Димитровград взеха гейм, след като срещата завърши при резултат 3:1.