sportni-noviniДжудистите на среща при кмета - След поредния успех за джудистите на „Ставен” идва и признанието. Кметът Кольо Милев ще се срещне с Бетина Темелкова, златната медалистка от турнира в Португалия и с Божидар Темелков, спечелил сребро от същата проява. В европейската ранглиста Бетина Темелкова заема при девойките четвърта позиция, с равни точки с третата в  класирането. Божидар Темелков е 14-ти в ранглистата за кадети.
Срещата между кметът и спортистите ще бъде в петък, 20 април, в кметската зала. Ще присъстват и Стайко Стайков, президент на спортен клуб „Ставен”, Лъчезар Темелков, изпълнителен директор и треньора на медалистите Стоян Велев.

С бягане и подскоци за 60-годишен юбилей - По нестандартен начин ще отпразнува 60-годишния си юбилей бившият военен Велико Андреев. Тази събота той ще пробяга 24 километра на тренировъчния стадион на „Хаджи Димитър”. Ветеранът ще завърти 60 обиколки, равняващи се на броя на годините, които навършва на 20 април.

Силно начало за колоездачите от "Сините камъни" - С успех започна състезателния сезон за колоездачите на сливенския клуб „Сините камъни”. Те се представиха в три възрастови групи.
В критериума в Павел баня Петър Байчев в групата на юношите младша възраст се класира на второ място, а при момчетата Йоан Костов зае пето място от 48 стартирали състезатели.