sportni-noviniКметът награди джудистите на "Ставен" - С плакет на общината и поздравителен адрес бяха отличени джудистите Бетина Темелкова, златната медалистка от турнира за Европейската купа в Португалия и Божидар Темелков, спечелил сребро от същата проява. Двамата състезатели от СК “Ставен” получиха наградите си днес от кмета Кольо Милев. 
На срещата в общината присъстваха Стайко Стайков, президент на спортен клуб „Ставен”, Лъчезар Темелков, изпълнителен директор и треньора на медалистите Стоян Велев.

Сливен и Спартак ще играят за "сигурност" в "Б" група - На феърплей  и на двубой без излишно напрежение се надява ръководството на ОФК Сливен за домакинството на Спартак /Варна/. Двубоят е от 22-я кръг на Източната “Б” група и ще се играе утре, 21 април от 17.00 часа на стадион “Хаджи Димитър”.
Мачът е от изключително значение и за двата съперника, за да си осигурят след този кръг спокойствие за оставането в групата.

Лекоатлетите ще определят зоналните първенци на стадион "Х.Димитър" - Сливен  ще бъде  домакин на зонални първенства по лека атлетика от програмата на “Ученически игри 2012”.
Представители на областите Бургас, Ямбол и Сливен ще се състезават на 21 април, събота, в излъчване на победителите и отборите, които ще се класират за финалите на първенството. Напред продължава първият състав от всяка една група.