sportni-noviniГеорги Иванов: Имам възможности за резултат над 20.20 метра - Атлетът Георги Иванов гледа уверено към следващата си цел. Сливналията покри норматив за Олимпиадата в Лондон в дисциплината тласкане на гюле. Още в първия си старт на открито двукратният световен шампион за юноши тласна уреда на 20.20 метра.

Сливен - ЦСКА 0:2 - Сливен загуби у дома от тима на ЦСКА с 2:0 в Елитната юношеска група до 19 години. Срещата се игра на централния терен на стадион „Хаджи Димитър”. За домакините това бе поредна загуба, докато гостите записаха първи успех от 5 кръга.

Отборът на Седмо училище ще играе на финали - Отборът на Седмо ОУ „Панайот Хитов” се класира за финалите по волейбол от програмата на „Ученически игри 2012”. Възпитаниците на Драгомир Димитров заеха първото място в зоналната надпревара в групата на момчета от възраст 5-7 клас. Проявата се проведе в бургаската зала „Нефтохимик”. Сливенският тим надигра с по 3:0 гейма съперниците си от Ямбол и Бургас и заслужи място за финалните състезания, които за тази група ще бъдат от 10 до 14 май.